Totalul afișărilor de pagină

26 ian. 2015

Inlaturarea blestemelor si atacurilor energetice...

Cand oamenii sunt maniosi pe ei sau pe ceilalti, ei trimit energia maniei in afara lor , aceasta se poate solidifica sub o forma energetica care o face sa patrunda in corpuri, in campurile energetice. Aceste forme energetice arata precum niste pumnale,cutite foarte ascutite .De multe ori durerile de spate sunt rezultatul acestor atacuri energetice deoarece acestea strapung campurile noastre energetice acolo unde ele sunt cel mai aproape de corp si protectia este mica.(adica in spate,acesta este si motivul pt care un caine va astepta sa ma intoarceti cu spatele ca sa va atace)
Uneori, ne blestemam singuri sau blestemam pe altcineva, inconstient sau constient. Fiti dispusi sa renuntati la manie si sa indepartati orice urma de energie a maniei din corpul vostru.
Este o metoda care poate aduce vindecarea pe loc in cazul unor dureri cronice sau acute ,poate vindeca anumite blocaje care nu va lasa sa inaintati catre implinirea dorintelor inimilor voastre.
Puteti folosi aceasta metoda asupra voastra sau asupra celorlalti.
Asigurati-va ca spatele vostru nu atinge nicio suprafata, cum ar fi spatarul scaunului. Puteti sta usor aplecati in fata sau intinsi pe burta sau pe o parte.
Chemati-i pe Arhanghelii Rafael si Mihail sa va inconjoare, apoi inspirati si expirati foarte profund de cateva ori.Aceste respiratii au rolul de a va relaxa si va deschid anumite canale energetice.
Rugati-i pe Arhanghelii Mihail si Rafael sa indeparteaze din intreaga voastra Fiinta orice energie negativa,toxica ,orice pumnal energetic din spatele vostru sau din alte zone. In timpul acesti proces veti fi surprinsi sa descoperiti cine vi le-a trimis. Fiti deschisi si trimiteti acestor oameni iertarea voastra, cat de bine puteti, ca un mod de a va vindeca pe voi insiva, chiar mai profund. Continuati sa indepartati obiectele din intregul vostru corp, renuntand complet la ele.Vizualizati-le in corpul vostru acolo unde aveti dureri .Toate blestemele vor fi acum inlaturate complet, in toate directiile timpului.
Vizualizati apoi cum Arhanghelul Rafael unge fiecare loc unde ati avut aceste pumnale infipte cu un gel care are o culoare verde smarald care vindeca imediat toate ranile ramase.
Pe masura ce va vindecati, Arhanghelul Mihail va revarsa asupra voastra lumina sa albastru violet, care face ca orice viitor atac sa fie respins.
Pe masura ce ei fac acest lucru, aceste atacuri sunt transformate in iubire si se intorc la cel care le trimite, pentru a-I vindeca.
Acum sunteti complet curatati si protejati.
Multumiti arhanghelilor Mihail si Rafael pentru vindecarea voastra.
-sursa- https://vindecaviata.wordpress.com/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Un comentariu: